Referenciák

Swietelsky Magyarország

Swietelsky Magyarország

Projekt leírás: A Swietelsky Magyarország Kft. kutatásához projektterv kidolgozása és pályázat benyújtása.

Feladat: A Swietelsky Magyarország Kft. az üveghulladék aszfaltkeverékben történő felhasználását célzó kutatás-fejlesztési tevékenységet folytatott. Társaságunk a Budapesti Műszaki Egyetemmel együttműködésben kidolgozta a projekttervet és pályázatra benyújtotta a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal KFI programjára.

Megoldás: Kidolgoztuk a projekt szakmai kérdőívét, és kapcsolódó tudományos kérdéseket. Elkészítettük a pályázati dokumentációt, amit határidőre benyújtottunk.

Eredmény: Sikerült a 235.457.860 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

Dorsum Zrt.

Dorsum Zrt.

Projekt leírás: A Dorsum Zrt. pályázati projektjének projektmenedzsment feladatainak ellátása.

Feladat: A Dorsum Zrt. legújabb fejlesztése egy integrált, egységes és teljes körű ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer létrehozása. A projekt másfél évig tart, amihez társaságunk a pályázathoz kapcsolód projektmenedzsmentet végzi.

Megoldás: A projekt megvalósítási idejére folyamatos kockázatkezelést és rendszere projektkövetést végeztünk a tervezett költségvetés és szakmai eredmények lekövetése mellett.

Eredmény: A projekt támogatással érintett költsége 217.223.794 forint, aminek projektmenedzsment tevékenysége sikeresen zajlik.

Finshape Hungary Kft.

Finshape Hungary Kft.

Projekt leírás: A W.UP Szolgáltató Kft. innovatív fejlesztéséhez projektterv kidolgozása és pályázat benyújtása.

Feladat: A W.UP Szolgáltató Kft. a felhőben működő autentikátor szolgáltatás fejlesztését célozta meg innovatív fejlesztésen keresztül. A fejlesztés eredményeként egy olyan online, integrálható szolgáltatás érhető el, amely megfelelően biztonságos hitelesítést biztosít a viselhető eszközök piacán. Társaságunk megkereste a megfelelő támogatási programot, illetve kidolgozta a projekt támogatáshoz kompatibilis tartalmát.

Megoldás: Részt vettünk a projekt tervezésében és kidolgozásában. Az innovációs tartalom megvédése céljából elkészítettük a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához benyújtott újdonságtartalmi vizsgálati dokumentációt.

Eredmény: A 250.016.182 forint összköltségű projekthez sikeresen pályáztunk és elnyertük a vissza nem térítendő támogatást.

Effective Group Zrt.

Effective Group Zrt.

Projekt leírás: Az Effective Group Zrt. fejlesztéséhez K+F pályázat kidolgozása és benyújtása.

Feladat: Az Effective Group Zrt. az útvonalengedély-köteles járművek automatizált kontrollkörnyezetet biztosító komplex rendszerének fejlesztését tűzte ki célul. Társaságunk a projekt finanszírozásához kapcsolódó vissza nem térítendő támogatást biztosító pályázati programot kereste meg és nyújtott be kérelmet.

Megoldás: A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázati felhívására készítettük el a támogatási kérelmet, illetve a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához benyújtottuk a projektet újdonságtartalmi vizsgálatra.

Eredmény: A 183.606.486 forint összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást nyertünk el.

Profibaustoffe Hungária Kft.

Profibaustoffe Hungária Kft.

Projekt leírás: A Profibaustoffe Hungária Kft. K+F projektjéhez támogatás elnyerése.

Feladat: A Profibaustoffe Hungária Kft. Nemesvakolat zárt cellás perlitgyöngyökkel fejlesztését tűzte ki célul. Társaságunk a projekttel kapcsolatos költségvetést és szakmai tevékenységet dolgozta ki. A projekthez támogatást biztosító pályázati kiírást kereste meg.

Megoldás: A pályázathoz kapcsolódó dokumentációt kollégáink kidolgozták és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatási programjára benyújtották.

Eredmény: Sikerült a 159.360.074 forint összköltségű projekthez a kívánt támogatást elnyerni.

Polaritás-GM Kft.

Polaritás-GM Kft.

Projekt leírás: A Polaritás-GM Kft. K+F projektjének kidolgozása és benyújtása.

Feladat: Polaritás-GM Kft. Időmérő mátrixra épülő versenyinformatikai rendszer fejlesztését indította el. Társaságunk a projekthez illeszkedő pályázati felhívást kereste meg és nyújtott be támogatási kérelmet.

Megoldás: Kollégáink kidolgozták a támogatáshoz kapcsolódó dokumentációt és költségvetést.

Eredmény: Sikerült a 134.858.464 forint összköltségű projekthez a kívánt támogatást elnyerni.

Hungaroplant Kft.

Hungaroplant Kft.

Feladat: A Hungaroplant Kft. K+F fejlesztésen keresztül fagytűrő akácfajták nemesítésére, elszaporítására, hosszan virágzó ültetvények létrehozására valósít meg projektet. A projekt két évig tart, amihez társaságunk a pályázathoz kapcsolód projektmenedzsmentet végzi.

Megoldás: A projekt megvalósítási idejére folyamatos kockázatkezelést és rendszere projektkövetést végeztünk a tervezett költségvetés és szakmai eredmények lekövetése mellett.

Eredmény: A projekt támogatással érintett költsége 273.860.000 forint, aminek projektmenedzsment tevékenysége sikeresen zajlik.

Bedeco Kft.

Bedeco Kft.

Feladat: Az Bedeco Kft. egészségesebb és jobb minőségű funkcionális élelmiszerek, illetve táplálékkiegészítők kifejlesztése és gyártása fejlesztési projektet valósított meg. Társaságunk a projekttel kapcsolatos költségvetést és pályázatkészítési feladatokat látta el, felkutatta a megfelelő pályázati programot.

Megoldás: Részt vettünk a projekt tervezésében, szakmai kidolgozásában és koordinációjában. A támogatási kérelmet a GINOP 8-as prioritás egyik felhívására nyújtottuk be.

Eredmény: Sikerült a 3.868.800.000 forint összköltségű projekthez a K+F szakpolitikai támogatást elnyerni.

Colas Hungária Zrt.

Colas Hungária Zrt.

Feladat: A Colas Hungária Zrt. kutatásának célja az volt, hogy a jelenleg ismert és használt aszfaltkeverékeknél hosszabb élettartamú aszfaltkeverék típusokat fejleszt ki, az eddigiektől eltérő speciális adalékanyag hozzákeverésével. A Colas Hungária Zrt. projektéhez megfelelő támogatási programot kutattunk fel és megigényeltük a támogatást.

Megoldás: A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal KFI programjára adtunk be támogatási kérelmet. Az ehhez kapcsolódó szakmai anyagok kidolgozásában támogattuk ügyfelünket.

Eredmény: Sikerült a 191.981.548 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

Equip-Test Kft.

Equip-Test Kft.

Feladat: Az Equip-Test Kft. kutatásának célja automata In-Line Handler berendezés tervezése, építése és piaci bevezetése volt. A fejlesztésük követi az ipar 4.0 digitalizálódó célkitűzéseit. A megbízásunk a projekthez kapcsolódó szakmai terv és költségvetés kidolgozására szólt. Ezen kívül a megvalósításhoz kapcsolódó ütemezés kidolgozására, majd a projekt megvalósításának támogatására.

Megoldás: Részt vettünk a projekt tervezésében és kidolgozásában, ezt intenzív munkamegbeszélések követték, amin keresztül a projekt szakmai tartalma jött létre.

Eredmény: Sikerült a 527.971.923 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

Kerox Kft.

Kerox Kft.

Feladat: A Kerox Kft. nyomógombbal működtetett egykaros keverő csaptelep betét fejlesztését és sorozatgyártásba integrálását célozta meg, mely egyszerű kezelhetőséget és elegáns dizájn lehetőséget biztosít a felhasználók és a csaptelepgyártók számára. Társaságunk kidolgozta a támogató elvárásainak megfelelő projekttervet és a pályázatot benyújtotta a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatási programjára.

Megoldás: Részt vettünk a projekt tervezésében és kidolgozásában, a szakmai terv elkészítésében, együttműködtünk a Kerox Kft. munkatársaival.

Eredmény: Sikerült a 462.769.597 forint összköltségű projekthez a kívánt támogatást elnyerni.

ALTEO Nyrt.

ALTEO Nyrt.

Projekt leírás: Az ALTEO Nyrt. (konzorciumvezető), és a Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet (konzorciumi tag) fejlesztéséhez K+F pályázat kidolgozása és benyújtása.

Feladat: A fejlesztése egy új, innovatív, a dinamikusan fejlődő információtechnológiára jelentősen támaszkodó rendszer, hogy a villamosenergia-rendszerben lévő egyre nagyobb mértékben jelentkező rugalmassági igényekre adjon választ.

Megoldás: A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal KFI programjára adtunk be támogatási kérelmet. Az ehhez kapcsolódó szakmai anyagok kidolgozásában támogattuk ügyfelünket.

Eredmény: Sikerült a 854.584.200 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

HALKER Kft.

HALKER Kft.

Projekt leírás: A HALKER Kft. projektjéhez megfelelő támogatási programot kutattunk fel és ehhez támogatást igényeltünk.

Feladat: HALKER Kft. elsődleges célja külkereskedelmi, illetve export tevékenység fejlesztése. A fejlesztés egy energiahatékony és modern épület létrehozása. A projekt tartalmazza az ehhez kapcsolódó infrastruktúra, közművek átalakítását-fejlesztését is.

Megoldás: A Külgazdasági és Külügyminisztérium, mint irányító hatóság által meghirdetett pályázatára adtunk be támogatási kérelmet. Az ehhez kapcsolódó szakmai anyagok kidolgozásában támogattuk ügyfelünket.

Eredmény: Sikerült a 931.635.661 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

R & R Software Zrt.

R & R Software Zrt.

Projekt leírás: Az R & R Software Zrt. fejlesztéséhez K+F pályázat kidolgozása és benyújtása.

Feladat: Az R & R Software Zrt. fejlesztése egy piacképes informatikai platform létrehozása „Autót, mint szolgáltatást” kínáló autókölcsönzők, márkakereskedések és egyéb szolgáltató részvevők részére, amely képes kapcsolódni az autógyártói és márkakereskedői rendszerekhez, képes a gépjárművek és előfizetők/felhasználók adatainak, azok kapcsolatainak kezelésére, lehetővé teszi a használat felügyeletét, és a trendek alapján akár előrejelzéseket is képes készíteni az várható igényekről.

Megoldás: A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal KFI programjára adtunk be támogatási kérelmet. Az ehhez kapcsolódó szakmai anyagok kidolgozásában támogattuk ügyfelünket.

Eredmény: Sikerült a 393.057.360 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

ingatlan.com Zrt.

ingatlan.com Zrt.

Projekt leírás: Az ingatlan.com Zrt. fejlesztéséhez K+F pályázat kidolgozása és benyújtása.

Feladat: Az ingatlan.com Zrt. projekteredménye egy komplex, bankfüggetlen, algoritmus-alapú, elektronikus lakossági hitelezési platform, mely által bárki online, gyorsan tud tájékozódni a piacon és a számára legjobb, legolcsóbb hitelről, melyet (online) meg is tud igényelni.

Megoldás: A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal KFI programjára adtunk be támogatási kérelmet. Az ehhez kapcsolódó szakmai anyagok kidolgozásában támogattuk ügyfelünket.

Eredmény: Sikerült a 493.516.800 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

GRANTE Zrt.

GRANTE Zrt.

Feladat: A GRANTE Zrt. kutatásához projektterv kidolgozása és pályázat benyújtása.

Megoldás: A GRANTE Zrt. fejlesztésével olyan 3D FDM nyomtatót készül el, és kerül validálásra piacosíthatóság szempontjából, amely drasztikusan gyorsabb, és legalább megduplázza vagy még tovább növeli a ma elérhető berendezések sebességét.

Eredmény: Sikerült a 442.205.200 Ft összköltségű projekthez vissza nem térítendő támogatást igényelni.

Kérdése van? Elakadt?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen naprakész a pályázati lehetőségekről!
Igénybe venné szolgáltatásunkat?