Szolgáltatásaink

A hazai piacon kevesen nyújtanak egymásra épülő komplex szolgáltatást, amely magában foglalja a pályázatkészítést, projektmenedzsmentet a kutatás-fejlesztési stratégia megalkotását és ezekkel szorosan összefüggő adókedvezmények kidolgozását és felhasználás lekövetését. A szolgáltató -, informatikai és ipari vállalkozások egyaránt fordulhatnak a Via Credit szakértőihez.

Kutatás-fejlesztés és energetikai beruházások során igényelhető támogatások és adókedvezmények

A vállalkozások közül kevesebben veszik igénybe a vállalati kutatás-fejlesztés kedvezményeket, mint ahányan ténylegesen megtehetnék. Mi segítünk abban, hogy az adókedvezmények és támogatási lehetőségek által jobban kihasználhassák az innováció adta pénzügyi lehetőségeket. Megbízóink számara kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos támogatásokat igényelünk és nyerünk el. Munkánk köze tartozik a kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos adókedvezmények igényléséhez kapcsolódó jogerős minősítések, hatósági végzések megszerzése, a kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos támogatott projektek projektmenedzsment tevékenységének ellátása, valamint a kutatás-fejlesztési adókedvezményt igénybe vevő projektek kezelése és elszámolása.

Pályázati tanácsadás, projektmenedzsment

Partnereink számára feltérképezzük az aktuális és releváns hazai és nemzetközi pályázatokat, támogatási lehetőségeket. Megvizsgáljuk a támogatási rendszer főbb paramétereit és azok illeszkedését a vállalkozás fejlesztési céljaihoz. A fejlesztési lehetőségek beazonosításán túlmenően javaslatot teszünk a szakmai tartalomra, költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan. Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében. A beruházás megvalósítása során projektmenedzsment szolgáltatásunk révén részt veszünk a forráslehívás lebonyolításban, továbbá a felmerülő műszaki, pénzügyi módosítási igények átvezetésével kapcsolatos feladatok ellátásban.

Vállalati tanácsadás

A Via Credit Kft-ben az évek során felhalmozott tudást és tapasztalatot vállalati tanácsadás keretében is megosztjuk ügyfeleinkkel. Szakértelmünk elsősorban pénzügyi és szervezet fejlesztési területen jelentkezik; adótervezés, üzleti terv készítés, digitalizáció során nyújtunk segítséget.  2019. óta az IFKA Kft. által minősített tanácsadók vagyunk, így az alábbi kategóriákban vállalunk tanácsadást pályázók részére:

  • Stratégiai és üzleti tervezés;
  • Projektfejlesztési-, projektmenedzselési tanácsadás;
  • Vállalati pénzügyi tanácsadás;
  • A szervezet digitális transzformációjának elősegítésével kapcsolatos tanácsadás;
  • Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés;
  • Munkavállalói értékelési rendszerek (például: elkötelezettségi-, elégedettségi-, teljesítmény értékelési rendszerek) kialakítása.

Kérdése van? Elakadt?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen naprakész a pályázati lehetőségekről!
Igénybe venné szolgáltatásunkat?