Szakértőink

Papadimitropulosz Alex

Papadimitropulosz Alex

ügyvezető igazgató

1981-ben születtem Plovdivban, a diplomámat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem, majd később az EFFAS Befektetés-elemzői oklevelét is megszereztem. 2006-ban nemzetközi területen kezdtem dolgozni az OTP Banknál, több bolgár, román, szlovák, horvát és hazai befektetési és treasury projektben vettem részt. A Via Credit Kft. másik alapító tagja vagyok, amelynek azóta is szakmai vezetője vagyok. Angolul és bolgárul folyékonyan beszélek.

Csáki Leona

Csáki Leona

projektmenedzser

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem pénzügy és számvitel alapszakán, majd vállalkozásfejlesztés mesterszakán folytattam. 4 évet foglalkoztam területfejlesztési pályázatok írásával, valamint azok menedzselésével és pénzügyi elszámolásával. Jelenleg projektmenedzserként dolgozom.

Fügedi László

Fügedi László

projektmenedzser

2000-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, ezt követően számos cég és non-profit szervezet számára írtam pályázatokat. A Via Credit Kft-nél főként kutatás-fejlesztési, eszközbeszerzési projektekkel foglalkozom. Angolul folyékonyan beszélek.

Keresztes Zoltán

Keresztes Zoltán

projektmenedzser

2012-ben szereztem meg az okleveles közgazdász szakképzettségű mester diplomámat a veszprémi Pannon Egyetemen. 2013. óta foglalkozom pályázatírással és projektmenedzsmenttel (kutatás-fejlesztés, kapacitásbővítés). A Via Credit Kft.-nél főként kutatás-fejlesztési projektekkel foglalkozom. Angolul társalgási szinten beszélek.

Kis Gergő

Kis Gergő

projektmenedzser

Diplomámat a Szent István Egyetemen szereztem mint Gazdasági- és vidékfejlesztési agrármérnök. Szakmai előéletem során foglalkoztam VP, GINOP pályázatok írásával és menedzsmentjével, később pedig pályázatírói és projektmenedzsment team vezetésével. Jelenleg K+F-el kapcsolatos projektekben szakértőként veszek részt. Angolul folyékonyan beszélek.

Muhari-Zlinszki Andrea

Muhari-Zlinszki Andrea

irodavezető

A Pénzügyi és Számviteli Főiskola salgótarjáni karán végeztem, és közel 20 évig dolgoztam banki szektorban, tanácsadóként. 2022 óta erősítem a Via Credit csapatát irodavezetőként. Angolul beszélek.

Rajczi Barbara

Rajczi Barbara

operatív igazgató

A Via Credit Kft. alapító tagja vagyok, a megalakulása óta a cég operatív vezetője. 2007-ben végeztem az Eszterházy Károly Egyetem – Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon. Korábban 10 éven át voltam az Indotek csoport értékesítési vezetője. Angolul és németül beszélek.

Somogyvári Edina

Somogyvári Edina

vezető tanácsadó

Gazdasági- és vidékfejlesztési agrármérnökként végeztem a Szent István Egyetemen. Társadalmi és ifjúsági témájú projektekben vettem részt, jelenleg pedig K+F-fel kapcsolatos projektben szakértőként veszek részt. Angolul folyékonyan beszélek.

Varga Attila

Varga Attila

K+F szakértő

A diplomámat az ELTE Természettudományi Karán szereztem, később posztgraduális diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az ELTE kutatás-fejlesztési célú nemzetközi pályázataival foglalkoztam, majd igazgatóként részt vettem az innovációs stratégia kidolgozásában, megvalósításában. Angolul folyékonyan beszélek.

Kérdése van? Elakadt?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen naprakész a pályázati lehetőségekről!
Igénybe venné szolgáltatásunkat?