Szakértőink

Papadimitropulosz Alex

Papadimitropulosz Alex

ügyvezető igazgató

1981-ben születtem Plovdivban, a diplomámat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem, majd később az EFFAS Befektetés-elemzői oklevelét is megszereztem. 2006-ban nemzetközi területen kezdtem dolgozni az OTP Banknál, több bolgár, román, szlovák, horvát és hazai befektetési és treasury projektben vettem részt. A Via Credit Kft. ügyvezető igazgatója vagyok. Angolul és bolgárul folyékonyan beszélek.

Csáki Leona

Csáki Leona

projektmenedzser

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem pénzügy és számvitel alapszakán, majd vállalkozásfejlesztés mesterszakán folytattam. 4 évet foglalkoztam területfejlesztési pályázatok írásával, valamint azok menedzselésével és pénzügyi elszámolásával. Jelenleg projektmenedzserként dolgozom. Angolul beszélek.

Keresztes Zoltán

Keresztes Zoltán

projektmenedzser

2012-ben szereztem meg az okleveles közgazdász szakképzettségű mester diplomámat a veszprémi Pannon Egyetemen. 2013. óta foglalkozom pályázatírással és projektmenedzsmenttel (kutatás-fejlesztés, kapacitásbővítés). A Via Credit Kft.-nél főként kutatás-fejlesztési projektekkel foglalkozom. Angolul társalgási szinten beszélek.

Somogyvári Edina

Somogyvári Edina

vezető tanácsadó

Gazdasági- és vidékfejlesztési agrármérnökként végeztem a Szent István Egyetemen. Társadalmi és ifjúsági témájú projektekben vettem részt, jelenleg pedig K+F-fel kapcsolatos projektben szakértőként veszek részt. Angolul folyékonyan beszélek.

Varga Attila

Varga Attila

K+F szakértő

A diplomámat az ELTE Természettudományi Karán szereztem, később posztgraduális diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az ELTE kutatás-fejlesztési célú nemzetközi pályázataival foglalkoztam, majd igazgatóként részt vettem az innovációs stratégia kidolgozásában, megvalósításában. Angolul folyékonyan beszélek.

Kérdése van? Elakadt?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen naprakész a pályázati lehetőségekről!
Igénybe venné szolgáltatásunkat?