KKV Hitelprogram - Ha infó kell, irány a Google

KKV Hitelprogram - Ha infó kell, irány a Google

Via Credit
2024. április 11. 15:47
Ugyan 2024.03.28-a óta elérhető a KKV Technológia Plusz Hitelprogram (GINOP Plusz-1.4.3-24) felhívása, azóta viszont nem történt lényeges előrelépés.

A felhívás áttanulmányozását követően sokakban kérdések merülhetnek fel a részletekkel kapcsolatban. Az alapvető kérdések megválaszolásában segíthet az MFB oldala, ahol röviden és értelmezhetően megismerhetik az érdeklődök a pályázati követelményeket. Az oldalon elérhető egy rövid terméklap is, amely a honlapon található információk mellett a kölcsönkérelem menetét is részletezik lépésről lépésre. A kérelem benyújtása a pályázatban leírtak szerint, az erre a programra kialakított „Kölcsönkérelmi nyomtatvány”-on keresztül valósítható meg, ami sajnos jelenleg még nem elérhető, online formában sem.

Azonban az összetett, komplikáltabb kérdésekre a honlap és az ott elérhető információ halmaz nem kielégítő. Az MFB telefonos elérhetőségein keresztül bővebb tájékoztatás nem kérhető, mivel a vonal túlsó oldalán lévő kollégák sem rendelkeznek többlet információval. Ilyenkor viszont készségesen felajánlják, hogy megkeresik a hozzánk legközelebbi MFB Pont Plusz bankfiókot, ahol tudnak nekünk segíteni.

Kíváncsiságból felkerestünk egy bankfiókot, hogy érdeklődjünk a hitelprogramról, valamint feltegyük a kérdéseinket. A bankfiókban dolgozó kollégák az MFB-s ügyfélszolgálathoz hasonlóan nem tudnak bővebb tájékoztatást adni, mivel még nem történt meg a bankfióki alkalmazottak oktatása, így ők is csak a honlapon elérhető információkat tudják átadni számunkra. Ettől függetlenül nagyon segítőkészek voltak, és a programmal kapcsolatos kérdéseinkre rövid időn belüli választ ígértek.

A hitelprogram keretében 2024.04.30-tól van lehetőség a kölcsönkérelem benyújtására, így nem maradt sok ideje az ügyfeleknek felkészülni, de bankfiókban kapott válaszok alapján akár napokon belül elérhető lesz a formanyomtatvány, továbbá megtörténik a bankfiókban dolgozó kollégák szakmai felkészítése.

Kérdése van? Elakadt?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen naprakész a pályázati lehetőségekről!
Igénybe venné szolgáltatásunkat?